ŽELIM TI DA USPEŠ

 

O KNJIZI


Ovo je knjiga za koju kažu da je snažna, direktna i osvešćujuća. Gadja pravo u centar. Da je poput budilnika koji budi uspavane i potisnute želje i potencijale unutar svakog čoveka. Ona je zbirka kratkih priča kroz koje ćete se prepoznati, nasmejati, rasplakati, ali i pokrenuti u pravcu vaših snova. U njoj je mnogo coaching pitanja na koja ćete sebi da odgovorite možda po prvi put. Možda ćete prvi put na takav način da pogledate u sebe i iskreno odgovorite šta zaista želite u životu.Kažu da knjiga vodi da zavirite u svoju dušu, u srce, u um, u sebe, u svoje biće, u svoje postojanje, u središte svog srca,da je vetar u ledja i ogromna podrška svima koji odluče da krenu na put po svoje snove.

ŠTA DOBIJAM OD KNJIGE?


Dobićete alate i konkretne smernice koje će vas voditi vašim ciljevima i onome šta vi želite u životu. Pomoćiće vam da razumete sebe , ali i druge ljude.
Podsetiće vas i naučiti da je u redu da pratite svoje srce ; Da je u redu da kažete ne ; Da je u redu da volite sebe ; Da je u redu reći dosta je, i “okrenuti novi list” čak i onda kada su drugi protiv toga.

 

KOME JE KNJIGA NAMENJENA?


Knjiga je namenjena svim ljudima koji žele dati svoj maksimum za unapredjenje i poboljšanje svog života. Svim ljudima čije su duše umorne od prilagodjavanja drugima, svim ljudima koji su spremni da naprave lične promene, svim ljudima koji su zaglavljeni u istim svakodnevnicama a žele promenu, svima onima koji su spremni otvoriti svoj um i srce i zakoračiti u svoj novi svet.

Dođe vreme kada trebate krenuti putem svojih snova, dođe taj dan kada sebi kažete dosta je. Zaslužujem više. Ja zaslužujem bolje. Ja znam da mogu bolje… Odlučno ustajete, pakujete pozitivne misli, pakujete snagu, pakujete nadu, veru… I pravite prvi korak..( iz knjige Želim ti da uspeš )

Savetovali su mi razne stvari. Nudili razne poslove da me vrate u „realnost” i uposle nečim što će uspeh donositi njima, a prosečnu platu meni. Jer to je realnost. Da. Ali njihova. U mojoj, za koju sam istrajala to je bilo mnogo drugačije. U mojoj realnosti ja sam uspešna žena koja pomaže ljudima da i oni budu uspešni i žive svoje snove. To je moj svet. To je moja realnost u kojoj sam podrška ljudima na putu uspeha. Moja za koju sam istrajala i koju sa zadovoljstvom živim. ( iz knjige “Želim ti da uspeš”)

Komentari na knjigu:


Želeo sam po svaku cenu da odem iz svoje zemlje. Medjutim, kada sam pročitao knjigu, posebno priču pod nazivom “Gde god da odete vaše Ja prvo proviri iz kofera” shvatio sam koliko istine ima samo u tom naslovu. Da li ću otići ne znam, trenutno po koracima iz knjige pišem svoju viziju i svoj cilj. Sada vidim svoju situaciju potpuno drugačije, i ako me put odvede van zemlje,to će biti iz drugačijih razloga, drugačije namere i sa mojim drugačijim razmišljanjima. Hvala.
Goran Micic
Aktivan rad na sebi podrazumeva ne samo svesnost i znanje, već i primenu koja je podjednako bitan element procesa promene i ostvarenja sebe u svim segmentima života. Ova knjiga pravi je priručnik, koji na sažet i direktan način vraća čitaoca na suštinu izazova uz mehanizme kojima isti može da savlada. U vremenu brzog tempa, osnove moderne psihologije kroz životni put autorke predstavljaju jasne smernice za svakodnevna pitanja sa kojima se čovek susreće.
Diplomirana novinarka,
Sanja Lovren
OVO JE KNJIGA KOJA ME JE PROBUDILA. KNJIGA KOJU NISAM MOGLA PUSTITI IZ RUKU I NA SVAKU REČENICU BUKVALNO MI SE OTIMAO UZDAH. TOLIKO TOGA SAM OSVESTILA ŠTO JE I PRE BILO TU, ALI NIKADA NISAM STVARI GLEDALA NA TAKAV NAČIN. PRONALAZILA SAM SE VIŠE PUTA U TEKSTOVIMA. OVU KNJIGU TREBA DA IMA SVAKA OSOBA,I NIJE KNJIGA KOJA SE ČITA SAMO JEDNOM. JEDNOSTAVNO JE POTREBNA. HVALA TI BESKRAJNO PREDIVNA HRABRA DUŠO.
Svetlane Majić
Knjiga “Želim ti da uspeš” je po meni jednako interesantna i osobama koje ne znaju da ne znaju i onima koji ne znaju da znaju.Prvoj grupi ljudi će biti korisna da se osveste i naprave prave korake ka uspehu,a drugoj grupi će podići samopouzdanje i veru u ono što su do sada radili.Možda i najbolji zaključak koji sam mogao da izvedem čitajući ovu knjigu je da je ona kao gravitacija,jer i “kada su ti misli u oblacima,noge moraju da ti budu na zemlji”,a ova knjiga je upravo ta gravitacija koja te drži na zemlji dok ostvaruješ svoje snove i držiš se njenih saveta.
Nikola Jančić

Knjigu poručite po promotivnoj ceni od 1100RSD (9,5e), ako poručite 3 i više primeraka knjige cena je 950RSD po knjizi.

Pišite mi i poručite svoj primerak!